Okuma Azores-8000P Blue 8+1BB Olta Makinesi
Okuma Azores-8000P Blue 8+1BB Olta Makinesi
Okuma Azores-8000P Blue 8+1BB Olta Makinesi
Okuma Azores-8000P Blue 8+1BB Olta Makinesi
Okuma Azores-8000P Blue 8+1BB Olta Makinesi

Okuma Azores-8000P Blue 8+1BB Olta Makinesi

İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺5.106,79(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.340,77(KDV Dahil)
₺723,46 'den başlayan taksitlerle
Ürün Kodu Azores-8000P
Modeli Azores 8000P
Bilya (Rulman) Sayısı 8+1
Drag Sayısı (kg) 13 kg
Misina Kapasitesi 0.45/480, 0.50/250, 0.55/210
Devir Sayısı 5:4:1
Ağırlık (gr) 524 GR
Sarım 89 cm
 

Okuma Olta Makineleri

Okuma olta makineleri,  1898 yılında Japonya menşeli olarak kurulmuş balıkçılık malzemeleri üreten bir firmadır. Kurulduğu andan itibaren balık avlamayı sevenlerin radarına giren firma,  kısa süre balıkçılık alanında öncü marka konumuna gelmeyi başarmıştır. Ürettiği olta makinalarında çoğunlukla, sağlamlık ve ergonomik tasarımıyla ön plana çıkan Okuma olta makineleri, aynı zamanda da geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Tekne balıkçılığından, at çek balıkçılığına kadar geniş bir alana hizmet etmektedir. Böylelikle tüm balık avlamayı severlerin bir numaralı markası haline dönüşmüştür. Uzun yıllar kullanıma uygun olan olta makineleri sevdiklerinizle huzurlu, keyifli ve verimli bir vakit geçirme olanağı tanır

Okuma Azores 8000P Jigging Olta Makinesi 

Üretmiş olduğu tüm olta makinelerinde son teknolojik özellikleri ve ergonomik tasarımıyla diğer markalardan ayıran Okuma olta makinesi,  Azores 8000PJigging olta makinesi modeliyle tüm balıkçılıkların ilgi odağı haline geliyor. Tasarımında var olan Hassas Dual Force çekiş sistemi sayesinde, daha hassas kalama ayarı yapmanıza olanak tanır. Böylelikle misanınızın kopmasını  engellemiş olursunuz. Azores 8000P jig makinesinde bulunan anti rezerve özelliği ile oltanızı denize fırlattıktan sonra, mekanizmanın misinayı geri sarmasını engeller. Bu sayede de daha rahat ve kolay balık avlamanızı sağlar. Son derece dayanıklı ve kaliteli, kesim pirinç istavroz dişlileri ile ön plana çıkan jig olta makinesi, Jig olta balıkçılığında mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Buna ek olarak balık avlarken makinaya daha fazla tutuş üstünlüğü sağlamak için alüminyum tutma kolu tasarımına sahiptir. Yapısındaki Hidro Blok su geçirmez çekiş contası ile de makinenizin korozyon olmasına karşı etkilidir.Jig olta balıkçılığında bir numara olan Okuma Azores 8000P modeli  ergonomik tasarımıyla size atışlarda kolaylık sağlar.

10  kg kalama yapısıyla profesyonel ve amatör balıkçıların büyük beğenisini toplamaktadır. Okuma Azores 8000P alüminyum yapılı sarma teli ile olta makinasına ekstra koruma ve dayanıklılık sağlar. Ergonomik açıdan da kusursuz özelliğe sahip olan olta makinesi, metal yapılı anodize makara sistemi ile, olta makinesine ekstra hızlı bir boyut kazandırmıştır. Böylece Jig balıkçılığında kusursuz bir deneyim yaşanmasına olanak tanır. 0.45/480, 0.50/250, 0.55/210 boyutlarındaki misina sarım kapasitesi ile de istenilen miktarda misinanın sarımını gerçekleştirir.

Jig Olta balıkçılığında usta sonuçlar elde etmenizi sağlayan  Azores 8000P,  jigging balıkçılığı olta makinesi ile, dostlarınız ve ailenizle balık tutmanın zevkini yaşayabilirsiniz.

Okuma Azores 8000P Jig Olta Makinesi Özellikleri

 
  • Hassas Dual Force (Duble Güç) Çekiş Sistemi
  • Özel ayarlama için hassas çekiş düzeneği
  • Maksimum güvenlik için anti-reverse sistemi 
  • kesim pirinç  istavroz dişlisi
  • Paslanmaya karşı dirençli kaplama prosesi
  • Paslanmaya karşı dirençli, yüksek yoğunluklu dişli tasarımı
  • Sağlam pres döküm alüminyum gövde, yan plaka ve rotor sistemi
  • Hassas eliptik dişli sistem
  • Makine alüminyum, 2-ton  LCS dudaklı anodize makara 
  • Daha fazla güç için makine alüminyum tutma kolu
  • Hidro Blok su geçirmez çekiş contası
  • Dayanıklı, sağlam alüminyum sarma teli
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı