Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi
Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi
Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi
Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi
Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi

Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi

İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : ₺6.585,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺6.000,00(KDV Dahil)
₺1.000,00 'den başlayan taksitlerle

Ürün Kodu

MIRC5000XG

Modeli

Miravel C5000 XG

Bilya (Rulman) Sayısı

5+1

Drag Sayısı (kg)

11 kg

Misina Kapasitesi

0,22 Mm / 300 Metre

Devir Sayısı

6.2:1

Ağırlık (gr)

260 gr

Sarım

105 cm

Shimano Olta Makineleri

Japonya’nın en meşhur balıkçılık malzemesi üreticisi olan Shimano, 1921 yılında kurulmuştur. Kurulduğu andan itibaren balıkçılık av malzemelerinde devrım yaratan marka, ergonomik ve uygun fiyatlı özelliğiyle ön plana çıkmaktadır. Benzersiz olta makinesi tasarımlarıyla adını duyuran marka, spin balıkçılığındaki olta makineleri ile tanınmaktadır. Shimano olta makineleri balık avlamada doğabilecek tüm ihtiyaçları karşılayacak olta makineleri üretmektedir. Aynı zamanda da geniş bir ürün gamına sahiptir. Birbirinden farklı balıkçılık türüne hizmet eden Shimano , uzun ömürlü kullanım garantisi veren iç aksamlarıyla tüm balıkçıların gözdesidir. Buna ek olarak Shimano olta makinaları at-çek balıkçılığında, kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Shimano Miravel C5000 XG Olta Makinesi

Ergonomik ve hassas tasarımıyla göz dolduran Shimano Olta makinaları, Miravel  C5000 modeliyle  Spin balıkçılığında çığır açmaktadır. Kusursuz tasarımıyla balıkçılık dünyasının enlerin arasında yer alan  Shimano Miravel C5000 spinning makinesi at-çek olta balıkçılığında eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlar. Hafif yapısı sayesinde balıkçılara ergonomik açıdan kullanım rahatlığı yaşatır. Üst segment tasarıma sahip olan Shimano  Miravel C5000 XG olta makinesi,G-Free gövde yapısı sayesinde konforlu ve rahat bir avlanma deneyimi yaşatır. Böylelikle istediğiniz balığı rahatlıkla avlayarak, balık avlamadan zevk alabilirsiniz. Buna ek olarak AR-C V makara sisteminin hafif yapısı sayesinde, spin balıkçılığındaki hassas hareketleri gerçekleştirmenize olanak tanır. Miravel C5000 olta makinesinin belkide en çok seveceğiniz özelliği, X-Ship hassas misina sarım teknolojisi sayesinde hafif kaya balıkçılığında gereken hafif yem atma performansını arttırabilirsiniz. Shimano Miravel C5000 XG modeli ergonomik tasarımıyla size atışlarda kolaylık sağlar. Bu sebeple de spinning balıkçılığı dünyasında sıklıkla tercih edilen modellerden birisi haline gelmiştir. 

11 kg kalama yapısıyla profesyonel ve amatör balıkçıların büyük beğenisini toplamaktadır. Shimano Miravel C5000 , ergonomik açıdan da kusursuz özelliklere sahiptir.  0,22 Mm / 300 Metre misina sarım kapasitesi ile de istenilen miktarda misinanın sarımını gerçekleştirir. 

Surfing  olta balıkçılığında usta sonuçlar elde etmenizi sağlayan Shimano Miravel C5000, at-çek balıkçılığı olta makinesi ile, dostlarınız ve ailenizle balık tutmanın zevkini yaşayabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı