Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi
Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi
Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi
Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi
Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi

Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi

Fiyat : ₺5.005,00(KDV Dahil)
₺834,17 'den başlayan taksitlerle

Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi, balık avcılarının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanmış yüksek kaliteli bir üründür. Shimano'nun uzun yıllara dayanan deneyimi ve teknolojik yenilikleriyle üretilen bu makine, güçlü performansı ve dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Nasci FC 1000 modeli, hafif ve kompakt tasarımıyla kullanıcıya konforlu bir kullanım deneyimi sunarken, aynı zamanda sağlam yapısıyla da güvenilir bir performans sağlar.

Bu olta makinesi, balıkla olan mücadelede kullanıcılara üstün kontrol sağlayan hassas drag sistemiyle donatılmıştır. Ayrıca, hızlı alım özelliği sayesinde atışlar arası süreyi minimize eder ve kullanıcıya avantaj sağlar. Nasci FC 1000, başlangıç seviyesindeki balıkçılardan deneyimli avcılara kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder ve çeşitli avlanma koşullarında başarılı bir performans sunar.

Ürün Özellikleri:
- Marka: Shimano
- Model: Nasci FC 1000
- Hafif ve kompakt tasarım
- Hassas drag sistemi
- Hızlı alım özelliğiyle atışlar arası süreyi minimize eder
- Sağlam yapısı, uzun ömürlü kullanım sağlar
- Kolay kullanım ve bakım
- Makara kapasitesi: 0.18 mm/170 m, 0.20 mm/140 m, 0.25 mm/90 m

Shimano Nasci FC 1000 Olta Makinesi, güvenilir performansı ve kullanım kolaylığıyla balık avcılarının vazgeçilmez bir ekipmanıdır. Hafif yapısıyla uzun saatler boyunca rahatça kullanılabilirken, sağlam yapısıyla da dayanıklılığı garantiler. Başarılı bir avlanma deneyimi için tercih edebileceğiniz bu olta makinesi, balık tutma tutkunlarını memnun edecek bir performans sunar.

 

Ürün Kodu NAS1000FC
Modeli Nasci FC 1000
Bilya (Rulman) Sayısı 5+1
Drag Sayısı (kg) 3 kg
Misina Kapasitesi 0.18-170/0.20-140/0.25-90 mt
Devir Sayısı 5:0:1
Ağırlık (gr) 205gr
Sarım 66 cm

Shimano Nasci FC 1000 LRF Olta Makinesi

Shimano makineleri, balıkçılık dünyasında dikkat çeken isimlerden birisidir. Oldukça kaliteli olan Shimano sının sıklıkla tercih edilen modeli olan Nasci, üstün yapılı olta makinesi teknolojisi ve eşsiz tasarımıyla LRF balıkçılığında keyifli vakit geçirmenize olanak tanır.  GXT7 Graphit yapılı tasarımıyla uzun bir kullanım garantisi sunar. Bu sayede hafif kaya balıkçılığı  makinesini ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Yapısındaki özel olarak tasarlanmış su geçirmez drag sistemi korozyonları önleyerek, oksitlenmenin önüne geçer. Böylelikle de hafif kaya balıkçılığında mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Shimano Nasci fc 1000 olta makinesi, önden kalamalı bir yapıya sahiptir. Böylelikle kullanım açısından avantajlı bir kullanım rahatlığı sunar. Super Stopper makara sistemi ile misina salınımını istediğiniz zaman durdurmanıza destek olur. Ayrıca 1000’lik kafa boyutu sayesinde, dilediğiniz balığı kolaylıkla yakalayabilirsiniz.Aynı zamanda uygun fiyatlı fiyat etiketiyle cebinize de dosttur.

3kg kalama yapısı ile balıkçılıkla ilgilenenlere kullanım imkanı sunar. Shimano Nasci 1000  olta makinesi,  0.18-170/0.20-140/0.25-90 mt kadar olan misina sarım kapasitesi, lrf balıkçılığı ile ilgilenen kolaylık sunar.  Ayrıca yüksek devir sayısı ile de hafif kaya balıkçılığında mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Buna ek olarak Dyna balance rotor teknolojisi, LRF balıkçılığında olmaması gereken titreşimi en minimum seviyeye çekerek, rahat bir lrf balıkçılığı deneyimi sunar. 

Lrf  olta balıkçılığında profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlayan Shimano Nasci 1000 FC,  hafif kaya balıkçılığı olta makinesi ile, dostlarınız ve ailenizle balık tutmanın keyfini sürebilirsiniz.

Shimano Nasci FC 1000 LRF Olta Makinesi Özellikleri

  • Çok sessiz çalışır.
  • Super Stopper teknolojisine sahip makara sistemi. 
  • Su geçirmez drag sistemi
  • GXT7 gövde yapısı tasarımı
  • Dyna Balance sistemi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı