Shimano Utegra XTE Spod Olta Makinesi
Shimano Utegra XTE Spod Olta Makinesi

Shimano Utegra XTE Spod Olta Makinesi

İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺8.915,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺7.577,75(KDV Dahil)
₺1.262,96 'den başlayan taksitlerle

Ürün Kodu

ULTSPODXTE

Modeli

Utegra XTE Spod

Bilya (Rulman) Sayısı

4+1

Drag Sayısı (kg)

20 kg

Misina Kapasitesi

0.30-390/0.35-290/0.40-210

Devir Sayısı

5.2:1

Ağırlık (gr)

635 gr

Sarım

124 cm

Shimano Olta Makineleri

Okuma olta makineleri, 1921 yılında Japonya merkezli kurulmuş ve balıkçılık alanında kaliteli ürünler üreten bir firmadır. Profesyonel ve amatör birçok balıkçı tarafından tercih edilen Shimano markası, tüm zamanların en çok tercih edilen markası konumundadır. Dünya çapında bir marka haline gelen Shimano markası, ürün yelpazesi bakımından oldukça geniştir. Tüm balıkçılık türlerine göre ayrı ayrı ürün kategorisi bulunan Shimano, oldukça sağlam ve dayanıklı materyallerden üretilmektedir. Uzun süreli kullanıma uygun olan Shimano olta makineleri, Surf olta balıkçılığı alanında yapmış olduğu uzun menzilli olta makinalarıyla da balıkçılıkla ilgilenen birincil tercihleri arasındadır. 

Shimano Ultegra XTE Spod Olta Makinesi

Ergonomik ve hassas tasarımıyla göz dolduran Shimano Olta makinaları, Ultegra XTE modeliyle  surf balıkçılığı alanında çığır açmaktadır. Kusursuz tasarımıyla balıkçılık dünyasının enlerin arasında yer alan  Shimano Ultegra surf makinesi,  surf casting balıkçılığında eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlar. Önden kalama sistemi sayesinde balıkçılara ergonomik açıdan kullanım rahatlığı yaşatır. Üst segment tasarıma sahip olan Shimano Ultegra XTE olta makinesi, 4 adet yedek makara redüktörü ve yedek makara sistemiyle balıkçılara kolaylık sağlar. Böylelikle surf balıkçılığında maksimum verimi elde edersiniz. Buna ek olarak Floating Shaft sıfır sürtünme sistemi, uzun ömürlü kullanım garantisi sunar. Ultegra XTE surf makinesinin belkide en çok seveceğiniz özelliği olacak  Süper yavaş salınım sistemi ile entegre edilmiş Hypergear soğuk dövme Alüminyum dişlisi, Surf balıkçılık tekniğinde rahat hareket etmenizi sağlar. Shimano Ultegra XTE modeli ergonomik tasarımıyla size atışlarda kolaylık sağlar. Bu sebeple de SURF balıkçılığı dünyasında sıklıkla tercih edilen modellerden birisi haline gelmiştir. 

20 kg kalama yapısıyla profesyonel ve amatör balıkçıların büyük beğenisini toplamaktadır. Ryobi Applause , ergonomik açıdan da kusursuz özelliklere sahiptir. 0.30-390/0.35-290/0.40-210 misina sarım kapasitesi ile de istenilen miktarda misinanın sarımını gerçekleştirir.

Surf casting  olta balıkçılığında usta sonuçlar elde etmenizi sağlayan Shimano Ultegra XTE, surf balıkçılığı olta makinesi ile, dostlarınız ve ailenizle balık tutmanın zevkini yaşayabilirsiniz.

Shimano Utegra XTE Spod Olta Makinesi  Özellikleri

  • Floating Shaft sıfır sürtünme sistemi
  • Hafif ve dayanıklı XGT7 grafit gövde yapısı
  • Yavaş salınım sistemiyle entegre edilmiş, Hypergear soğuk dövme Alüminyum ana dişli
  • AR-C V şekilli makara tasarımı
  • Dyna Balance rotor stabilizasyonu
  • Power Roller teknolojisi ile üretilmiş misina bilyası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı