Spiinx Camel Head Bait İğne Zebra Mix Jig Head
Spiinx Camel Head Bait İğne Zebra Mix Jig Head
Spiinx Camel Head Bait İğne Zebra Mix Jig Head
Spiinx Camel Head Bait İğne Zebra Mix Jig Head

Spiinx Camel Head Bait İğne Zebra Mix Jig Head

Fiyat : ₺91,00(KDV Dahil)
₺15,17 'den başlayan taksitlerle

·   Sahip olduğu şekil sayesinde silikon kandırıcıyla yapısal bütünlük sağlar. Bu vesileyle hem atış erimi normal bir jig head modeline göre çok daha fazladır, hem de ürünün ters dönüp takılma ihtimali çok daha düşüktür.

·   Oynar iğne özelliğine sahip olduğundan silikon yeminize çok daha kolay canlı kurt aksiyonu verebilirsiniz. Ayrıca bir takılma durumunda sabit iğneli jig headlere karşın kurtulma oranı çok daha yüksek, iğne kırılma ihtimali çok daha düşüktür.

·   Ürünün boyaları UV ve Glow özellikleri taşımaktadır. Ayrıca boyanın dış katmanı epoksi koruyucuyla kaplı olup oluşabilecek çarpma ve sürtünmelere karşı ekstra dayanıklıdır.

·   İğne değiştirebilme özelliği sayesinde ister av öncesinde ister av esnasında istediğiniz boydaki delik iğne gözüne sahip bait veya offset iğnelerle kolayca değiştirebilir, istediğiniz gramajı istediğiniz iğne boyutuyla kullanabilirsiniz.

·   İğne üzerinde bulunan çentikler silikon yeminizi daha sağlam tutar. Bu sebepten yeminizin iğneden çıkma veya kayması minimuma indirilmiştir.

·   Spiinx Camel Head Bait İğne Jig Headlerde yine Spiinx marka yüksek karbon oranına sahip Bait Hook black nickel iğne kullanılmıştır. Kullanılan bu iğne hem tuzlu hem tatlı suya dayanıklı bir olta iğnesidir.

·   Ürün klipsle kullanılmalıdır. Aksi takdirde misinanız tel deliğinden geçerek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

·   Light Rock Fishing ve Spinning avlarınızda kullanabilirsiniz.

·   Paket içeriği 1 adet Pembe Zebra, 1 adet Turuncu Zebra, 1 adet Sarı Zebra, 1 adet Yeşil Zebra renkleri olmak üzere 4 adet jig head zokadan oluşmaktadır.

·   Camel Head Jig Head'lerin kurşun kısmında gramajları yazmaktadır. Bu sayede av esnasında kolayca gramajları seçebilirsiniz. 

·   Ürün gram, iğne seçeneklerini ve kullanılan iğnelerin çeker değerlerini aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı