Utopeak Pastel Su Geçirmez Kadın Ceket
Utopeak Pastel Su Geçirmez Kadın Ceket
Utopeak Pastel Su Geçirmez Kadın Ceket
Utopeak Pastel Su Geçirmez Kadın Ceket
Utopeak Pastel Su Geçirmez Kadın Ceket

Utopeak Pastel Su Geçirmez Kadın Ceket

İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺2.339,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.989,00(KDV Dahil)
₺331,50 'den başlayan taksitlerle

YAĞIŞLARDA ÜSTÜN KORUMA: 12.000 mm su geçirmez kumaşa sahip olması ve dikiş yerlerindeki su geçirmez bantları sayesinde yağışlarda üst düzey bir koruma sağmaktadır. Kullanılan iç membranı dünyanın önde gelen membran teknolojilerindenolmakla birlikte dış katmanda ise çok özel su geçirmezlik kullanılmıştır. Bu da suyu dış katmandan içeriye gelmesini engeller. 25 yıkama garantisi mevcuttur.  TS EN ISO 811 Su Geçirmezlik(Waterproof) Sertifikasına sahiptir.

 

 

RÜZGAR GEÇİRMEZLİK VE NEFES ALABİLİRLİK: Rüzgara karşı dayanımlı kumaşı sayesinde vücut ısınızı koruduğu gibi nefes alabilir özelliği ile de terlemeyi engellemektedir. Özel nefes alabilir membran kullanılmıştır. Ceketin iç kısmında yer alan astarı/filesi sayesinde vücuda yapışması engellenmektedir. JIS L 1099: 2012 Hava Geçirgenlik Sertifikasına sahiptir. Koltuk altında bulunan gizli fermuarları sayesinde terlemeyi engellemek de mümkün.

 

 

SÜRTÜNME VE YIRTILMA DAYANIKLILIĞI: Kopma değerleri en yüksek seviyede olan ürünümüzün atkı(32 Newton) ve çözgü(60 Newton) yönlerindeki dayanımlılık ürünün sürtünme ve aşınmalara karşı direnç göstermesini sağlamaktadır. Yırtılma Dayanımı Testleri TSE EN ISO 4674-1 sertifikarıyla sabitlenmiştir.

 

 

TERMAL ISI KONFORU: Vücut ısısını muhafaza eden termal yapıya sahiptir, kullanım esnasında üşümeyi engeller ve soğuk havalarda ısı yalıtımı da sağlar. Bu da üşümeyi engellemektedir.

 

Yağmurlukların kapüşon kısmı kask kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır. Dağcılık, bisiklet veya endüstriyel kask kullanımında büyük kolaylık sağlamaktadır. Kask kullanımında başa baskı uygulamayacak şekilde geniş tutulmuştur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı