Baitcasting Kamışı Nasıl Olmalı?

baitcasting kamışı

Dünya üzerinde popüler bir avlanma türü olan bait casting sistemindeki balıkçılık özellikle son dönemlerde büyük bir ivme kazanmıştır. Bait casting’de kullanılan olta makineleri düşük profil çıkrık makineler olarak bilinmektedir. Düşük profil çıkrık makinelerinin bile sayısı 3 ile 11 arasında değişmektedir. Ayrıca düşük profil çıkrık oltalarının ağırlıkları 15 ile 16 kilograma kadar çeker güçleri olmaktadır.

Bait casting balık avında kullanılan çıkrıklar gezdirici sistem özelliğine sahiptir. Bu oltalarda tetikli ve misinayı üstten boşaltan kamışlar kullanılmaktadır. Bait casting balık avında kullanacağınız makine tercihini yaparken kendinize uygun yöndeki kolu en iyi şekilde analiz edip almalısınız. Bunun nedeni bait casting’de kullanılan makinelerin kol yönü değiştirilmez.

Bait casting balık avında kullanacağınız çekeri güçlü olan kamışlar tercih etmeniz iyi sonuçlar almanız için oldukça fayda sağlamaktadır. Bu balık avı yöntemi Türkiye’de pek yaygın olmasa da dünya geneli en popüler olan avlanma yöntemlerinden biridir. Sizde bait casting kamışı sipariş vermek ve bait casting balık avı malzemelerine sahip olmak istiyorsanız eğer sitemizde yer alan baitcasting kamış kategorimizde yer alan ürünlere göz atabilirsiniz.

Etiketler: baitcasting
Mayıs 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı