Beeper Ne İşe Yarar?

beeper tasma

Avcılık pek çok kişinin, köklerine dönmesine ve doğa ile iç içe olmasını sağlayan sportif bir aktivitedir. Avcılık yapan insanlar sosyalleşmek içinde bu sporu yapmaktadırlar. Ava çıkan insanların en iyi dostları yanlarında beraber gezen av köpekleridir. Av köpekleri özel eğitimler sonucunda av sırasında insanlara oldukça destek sağlar.

Av köpekleri ve sahipleri arasında muhteşem bir bağ vardır. Beeper tasmalar, av sırasında yanınızda uzaklaşan köpeğinizin yerini tespit etmek amacı ile kullanılmaktadır. Elektronik olan bu tasmalar sayesinde köpeğiniz güvende olacaktır. Beeper tasmaların çıkarmış olduğu sesler sayesinde en geniş arazilerde bile köpeğinizin yerini tespit edebilirsiniz.

Beeper tasmalar ava çıkan insanlar ve köpekleri arasındaki bağın kopmamasını sağlayan önemli bir malzemedir. Beeper elektronik tasmaların çok farklı ses fonksiyonlar vardır. Bu sesler sayesinde köpeğinizin yerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Av köpeğinizin boynuna takacağınız beeper tasmalar sayesinde arazide gezinti halindeyken köpeğinizin de rahat bir şekilde dolaşmasını sağlayacaktır.

Çulluk avında köpekler, kuşun kaçmasını önlemek için ya da kuşun bulunduğu bölgeyi belirtmek için bulundukları bölgeye yatarlar. Bu sırada sahipleri köpeklerini kullandıkları beeper tasma sayesinde kolaylıkla bulur. Köpekleri bu yatma olayına ferma denmektedir. Ferma boyunca beeper tasma sürekli boyunca sesler çıkararak, sahiplerine fermada olduğunu belirtirler.

Ayrıca beeper tasmalar çıkardıkları sesler sayesinde av hayvanlarının korkup pusmasını ve arazi üzerinde toplanmasını sağlar. Beeper tasma sayesinde avlanmak ve av bulmak oldukça kolaydır. Beeper tasmaların üzerinde çalıştığına dair işaret veren led ışıklar mevcuttur. Bu led ışıklar sayesinde cihazın çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz.

Etiketler: beeper
Nisan 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı