Hangi El Fenerini Almalıyım?

El feneri modelleri

Kafa fenerleri her ne kadar son zamanlarda popüler olsa da kullanım açısından daha kolay olan el fenerleri daha çok tercih edilmektedir. Kolayca taşınabilme özelliğine sahip el fenerlerinin farklı boyutları mevcuttur.

El feneri sayesinde ışığı daha kolay kontrol edebilir ve ışık ayarını basit bir yöntemle ayarlayabilirsiniz. El feneri temin ederken dikkat etmeniz gereken kurallar vardır. Bir el feneri alırken aydınlatma gücünün kalitesini kontrol etmelisiniz. Pil türü ve çalışma süresi el feneri kullanımı için oldukça önemlidir.

Kullanım alanlarına göre el fenerlerinin farklı ebat ve boyutları vardır. El feneri temin ederken darbelere ve suya dayanıklı bir el feneri tercih etmelisiniz. Ayrıca çoklu ışıklandırma modelleri bulunan el fenerlerini de tercih edebilirsiniz. El fenerlerinde ışığın yoğunluğu ve mesafesi çok önemlidir. Karanlık bir yolda veya ormanda yürürken çevrenize güçlü ve önünüzü tamamen aydınlatan bir el feneri işlerinizi kolaylaştırır. Pek çok el feneri çeşidi bulunmaktadır. Bu el fenerlerine örnek verecek olursak, şu şekilde sıralayabiliriz.

Police PS-90 Cree T6 Led Tüfek Aparatlı Şarjlı El Feneri

Police PS-90 Cree T6 Led Tüfek Aparatlı Şarjlı El Fenerinin boyutu 19,30 cm civarında ve aydınlatma gücü oldukça geniş ve ışık gücü 300 metreye kadar ulaşabilmektedir. Işık rengi beyaz olan bu el feneri çeşidinin yanma süresi 4 saat civarındadır. Ayrıca şarj özelliği bulunan Police PS-90 Cree T6 Led Tüfek Aparatlı Şarjlı El Feneri, kesme asma aparatı ile birlikte satılmaktadır.

Police Ps-44 Cree T6 Led + Zoom Şarjlı El Feneri

Police Ps-44 Cree T6 Led + Zoom Şarjlı El Fenerinin boyutu 130 mm civarında ve T6 led ve zoom özelliği bulunmaktadır. Ağırlığı 118 gram olan bu el feneri çeşidinin taşınması oldukça kolay ve kullanıma oldukça basittir. Işık kaynağı power led olan şarjlı el feneri çeşidinin aydınlatma gücü oldukça geniştir.

Led Lenser X21R Şarj Edilebilir El Feneri 5000 Lümen

Led Lenser X21R Şarj Edilebilir El Feneri 5000 Lümen’de bulunan 7 reflektör merceği sayesinde yüksek kalitede bir aydınlatma gücüne sahiptir. Yüksek güvenilir güç kaynağı sayesinde kısa sürede şarj olan bu el feneri çeşidinin uyarı şarj özelliği bulunmaktadır. Ayrıca üzerinde bulunan kırmızı gösterge şarjının bitmesine yakın yeşil renge dönmektedir. Led Lenser X21R Şarj Edilebilir El Feneri 5000 Lümen sayesinde çalışma süresinizi uzatabilir ve yüksek ışık kalitesi ile kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Bu el feneri çeşidinin kullanım süresi 4 ile 6 saat arasında değişmektedir. Kullanılan pilin ömrü ise 40 saat civarındadır. El feneri temin ederken dikkat etmeniz gereken bir diğer kural, her el feneri çeşidinin kullanımına özel olarak üretilen pil çeşitleri vardır. El fenerlerinize uygun olmayan piller kullanmanız cihazınızın ömrünü kısaltabilir.

Etiketler: El feneri
Nisan 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı