İstanbul’a Yakın En İyi Kamp Yerleri

İstanbul kamp yerleri

Doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin tek adresi kamp tatilidir. Kamp tatili kampçıların vazgeçilmez tatilleri arasında yer almaktadır. Kamp tatiline alışan bir kişi şehrin kalabalık ve gürültü dolu uğultusundan kaçmak için kamp tatilini tercih etmektedir.

Kamp tatilleri aynı zamanda kişilerin doğa ile baş başa kaldığı ve huzuru yakaladığı bir tatildir.

Kamp tatilinde tatil olanaklarınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bir gün bir nehir kenarında diğer bir gün ormanın derinliklerinde bir yerde kafanızı dinlemek için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. İstanbul’da kamp tatili yapabilmek için İstanbul’dan fazla uzaklaşmanıza gerek yoktur. Kamp tatili yapmak isteyenler ve İstanbul’da kamp tatili yerlerini merak edenler için bu blog konumuzda yer alan bütün kamp alanlarını sizler için paylaştık.

Seferoğulları Camping

İstanbul’un Ağva ilçesinde yer alan Seferoğulları Camping, Ağva ilçesinde yaklaşık olarak on bin metrekarelik bir alana kurulu olan bir yerdir.

Seferoğulları camping alanının kendisine ait bir plajı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çadır alanları, bungalov evler ve doğa ile iç içe olan kamp alanları bulunmaktadır. Bu kamp alanından Ağva’nın merkezine yürüyerek yaklaşık olarak 15 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Seferoğulları camping alanında dilerseniz kendi çadırınızı kurabilir veya burada yer alan bungalov evleri kiralayıp tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sahil Kamp İstanbul

İstanbul’un Şile ilçesinde yer alan Sahil Kamp İstanbul, doğa ve doğa sporları ile iç içe olan bir yerdir.

Sahil Kamp İstanbul, yaklaşık olarak 35 hektarlık bir alana kurulmuş olan bir kamp alanıdır. Burada karavan, çadır ve bungalov evlerde konaklama yerleri mevcuttur. Tesisin yer alan olanaklarını kullanarak bu bölgede çadır kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra doğa yürüyüşlerine katılarak doğanın eşsiz manzarasını keşfedebilir ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Kilimli Koyu

İstanbul’da yer alan Kilimli Koyu, İstanbul’da ücretsiz olarak yapacağınız en iyi kamp alanlarından bir tanesidir. Bu alanın ücretsiz olmasının nedeni içerisinde herhangi bir kamp işletmesinin olmamasıdır. Bu nedenle burada kamp yapmak isteyen tatilcilerin öncelikle Ağva merkezden tüm yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılaması gerekmektedir.

Bütün bunların yanı sıra işletme olmadığı için duş ve tuvalet olmadığını da bilmeniz gerekmektedir. Aydınlatma problemi yaşamamak için el fenerinizi ve diğer aydınlatma cihazlarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Kilimli Koyu’nda doğa ile iç içe tam anlamı ile bir kamp tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Polonezköy Tabiat Parkı

Polonezköy, İstanbul’da çadır kampı yapılabilecek şahane yerlerden biridir. Hemen hemen her döneminde pek çok ziyaretçisi ile popülaritesi yüksek olan bir yerdir.

Polonezköy Tabiat Park, 3 bin hektarlık bir alana kurulu olan bir yerdir. Burada butik oteller, restoran, kafe ve pek çok işletmeler mevcuttur. Ayrıca burada yer alan piknik alanlarını günü birlik ziyaret ederek kendi sofranızı kurabilir ve eşsiz bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. 

Etiketler: İstanbul kamp
Kasım 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı