Jig Oltaya Nasıl Bağlanır?

jig olta makinası

Jig olta makinalarının diğerleri ile arasındaki en önemli özellikler, dayanıklı rulmanlar ve dişli olması, uzun çevirme kolu ve iri tutma topuzunun bulunması ve yüksek deviri ile sıkça tercih edilmektedir. Özellikle uzun çevirme kolu ve iri tutma topuzu sayesinde balığı çekme sırasında daha çok kuvvet uygulayabilirsiniz. Mekanizmasının dayanıklı olması sayesinde uyguladığınız kuvvet makinaya asla zarar vermez.

Jig olta makinaları, hafif ve seri olmaları nedeni ile av sırasında size kolaylık sağlayacaktır. Yüksek drag gücüne sahip olan jig olta makinaları oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Jig avcılığı sahte balıklar ile yapılan bir avcılık şeklidir. Jig avcılığına çıkan bir oltacının jig avına uygun ekipmanları yanında bulundurması gerekmektedir.

Jig makinaları seri sarım yapma özelliği sayesinde sizi avınıza kısa sürede ulaştıracaktır. Balık ile yapacağınız mücadele sırasında jig olta makinalarında bulunan güçlü dişler ve yüksek drag gücü size büyük avantaj sağlayacaktır. Jig olta makinalarında bulunan kalama ayarı ile rulmanları ve güçlü dişleri sayesinde avınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Jig olta makinası ve ekipmanları ile çıkacağınız balık avında keyifli ve başarılı vakitler geçirebilirsiniz.

Etiketler: jig
Mayıs 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı