Kamp Matı Nedir?

Kamp matı

Kamp tatillerinin vazgeçilmez eşyaları arasında yer alan kamp matı, zemin ile bedenimizin arasına serdiğimiz yumuşak dokulu önemli bir kamp malzemesidir. Kamp matı, kamp sırasında gece zeminin soğukluğundan bizi korumaktadır. Kamp tatilcilerinin en önemli ve sürekli yanlarında taşıdıkları malzemedir.

Uyku tulumunuz her ne kadar sizi soğuğa karşı korusa bile yanınızda bulunan kamp matı sizi yerdeki soğuktan koruyacaktır. Bu sayede vücut sıcaklığınızı korumuş olacaksınız. Kamp matlarının pek çok çeşidi bulunmaktadır.

Şişme matlar özellikle pek çok kamp tatilcileri tarafından en çok tercih edilen kamp malzemeleri arasında yer almaktadır. Şişme matlar sırt çantanıza sığabilecek boyutlardadır. Taşınabilir hafiflikte ve büyüklükte olan şişme matlar yolcuğunuz boyunca size ağırlık yapmayacaktır. Şişme matların kullanımı oldukça basittir. Şişme matları nefesiniz ile üç dakikada şişirebilir ve hazır bir duruma getirebilirsiniz. Engebeli ve sert zemine dayanıklı olarak üretilmiştir. Ayrıca şiş matların üzerinde yatarken, hava kanallarını açıp yumuşaklığını ayarlayabilirsiniz. Şişme matları dört mevsim kullanmanız mümkündür.

Şişme mat takımlarını kullanırken yırtılma ve delinme gibi durumlarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle matınızı sıklıkla kontrol etmenizde fayda vardır. Sıcak havalarda matınız hava kaçırabilir. Bu nedenle kontrol edip yeniden nefesiniz ile şişirebilirsiniz.

Askeri kamp mataraları, yoğun bir şekilde sıkıştırılmış köpüklerden üretilmiştir. Bu mat çeşidinin kullanımı ve toplanması oldukça basittir. Herhangi bir şişirme yöntemi olmayan askeri kamp mataralarını açıp yere sermeniz yeterlidir. Yırtılma ve delinme gibi problemlere karşı oldukça dayanıklıdır. Ayrıca bu askeri kamp mataralarını kamp sırasında oturma yeri olarak da kullanabilirsiniz.

Konfor ve rahatlığı seven kamp tatilcileri için şişme yatakları önerebiliriz. Evinizdeki yatağın rahatlığını yaşatan şişme yataklar, sırt çantasında rahatlıkla taşınabilir bir özelliğe sahiptir. Taşınması oldukça kolay ve hafif olan şişme yataklar rahat düşkünlerinin en çok tercih ettiği kamp malzemesidir. Ayrıca gece soğuyan havalarda sizi yerin soğuğundan en iyi şekilde korumaktadır.

Etiketler: Kamp
Nisan 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı