Kampa Giderken Mutlaka Yanınıza Almanız Gereken Malzemeler

kampa giderken yayınızda olması gerekenler

Kampa giderken özellikle yanınızda bulundurmanız gereken malzemelerin listesini öncesinden belirlemeniz gerekmektedir. Her ne kadar dikkat etseniz de kamp sırasında eksik malzemeler gözünüze çarpabilir. Kamp sırasında yanınıza almanız gereken temel ihtiyaçlar listesini önceden hazırlanmanız gerekmektedir. Kampa ilk defa gidenler için, kamp malzemeleri önerileri arasında yer alan ürünler kategorimizde beğeninize sunulmuştur.

Gideceğiniz kampa araç ile gidecekseniz eğer rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Yürüyerek kamp yapmayı tercih ediyorsanız eğer taşıyacağınız artı 500 gr size sıkıntı yaratabilir. Bu nedenle kamp listenizde yanınıza alacağınız temel ihtiyaçlar listesi öncelik tutulmalıdır. Kamp malzemeleri listeleri yaz ve kış kampları olarak ayrı bir şekilde hazırlanmalıdır.

Kampa Giderken Yanımıza Almamız Gereken En Temel Eşyalar Listesi

Kamp sırasında rahat bir barınma ve çeşitli ihtiyaçların giderilmesi için bu listeye uymanız size büyük kolaylık sağlayacaktır. Kamp sırasında yer alması gereken en temel eşyalar; çadır, kilim, sandalye, mat, kamp matı, uyku tulumu, battaniye, yastık, ip, kafa lambası, el feneri, yedek piller, telefon şarjı, şarj kablosu, çakı, bıçak, kibrit, kağıt ve çakmaktır.

Beslenme ve yemek için yanınızda bulundurmanız gereken eşyalar; mangal, çıra, ızgara, örtü, kürdan, çatal bıçak takımı, bardak, termos, yemek kapları, içeceklerinizi soğuk tutabilmek için soğuk çanta, alüminyum folyo, tencere, tava ve çöp poşeti gibi eşyalara ihtiyacınız olacaktır.

Ayrıca unutulmaması gereken en önemli ihtiyaç malzemesi ilk yardım çantasıdır. Tuvalet kağıdı, matara, çok amaçlı kürek, el baltası, yağmurluk gibi eşyalar kamp sırasında ihtiyacınız olacak eşyalar arasında yer almaktadır.

Kamp sırasın ihtiyacınız olacak kişisel bakım ürünleri; el ve yüz havlusu, sabun, iç çamaşırı, şampuan, parfüm, cımbız ve diş fırçası gibi ihtiyaç malzemeleri yanınızda bulunması gereken eşyalar arasındadır.

Yapacağınız kampı anılarınız arasına eklemek için fotoğraf makinesi ve kamera gibi malzemeleri yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Kampınızı daha eğlenceli bir hale getirmek istiyorsanız eğer, masa oyunları, iskambil kağıdı, kitap, dergi ve hamak gibi eşyaları yanınıza alabilirsiniz. Ayrıca eğer telefon çekmeyen bir yere gidecekseniz yanınızda mutlaka telsiz bulundurmanız gerekmektedir. Aksi bir durum söz konusu olduğu sırada yardım çağırmanız açısından telsiz işinize yarayacak en önemli malzemedir.

Kampa çıkmadan önceden yanınıza aldığınız temel ihtiyaçların yanı sıra kullandığınız ilaçlar listesini gözden geçirip, ilaçlarınızı kolaylık ile bulabileceğiniz ilk yardım çantası oluşturabilirsiniz. Böcek ve sinek sokmalarına karşı krem veya vücut spreyleri size kamp sırasında yardımcı olacaktır.

Ayrıca gideceğiniz kamp bölgesinin bir haritasını yanınıza almanız size büyük bir fayda sağlayacaktır.

Etiketler: kamp
Nisan 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı