Teleskopik Kamış Ne Demek?

teleskopik olta

İç içe geçirmeli pek çok parçadan oluşan kamışlar olan teleskopik olta kamışlarının her parçası üzerinde bir kılavuz halka bulunmaktadır. Teleskopik olta kamışlarının muhafaza edilmesi ve taşınması oldukça kolaydır.

Teleskopik olta kamışlarının sıra parçaları fazla olduğu için hassasiyet dereceleri parçalı olta kamışları gibi değildir. Balık avına çıkarken taşıma konusunda sıkıntı yaşayan avcılar için bu tip kamışlar oldukça doğru bir seçim olacaktır.

Özellikle yeni balık avına başlayan avcıların teleskopik olta kamışlarını tercih etmelerini önerebiliriz. Bunun nedeni taşıma konusunda sağladığı rahatlık ve olta kamışı hassasiyeti açısından teleskopik olta kamışları oldukça avantaj sağlamaktadır. Balıkçılığa yeni başlayan avcıların tercih etmeleri gereken kamışlardan bir tanesidir.

Diğer kamışlar ile arasındaki farka bakacak olursa eğer, fiber kamışları örnek verebiliriz. Fiber kamışlar, teleskopik kamışlara oranla daha ağır oldukları için taşıma konusunda sorun yaratabilir. Bu nedenle balıkçıların teleskopik olta kamışlarını en çok tercih ettiği nedenler arasında bu problem vardır. Teleskopik olta kamışlarının taşınması oldukça kolaydır ve hafiftir.

Olta balıkçılığı yapmak isteyen ve ilk deneyimleyenler için teleskopik olta kamışlarını tercih etmelerini önerebiliriz.

Etiketler: teleskopik
Mayıs 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı