Termal İçliklerin Faydaları Nelerdir?

termal içlik

Kapsamlı araştırma ve geliştirme sonucunda üretilen termal iç giyim, vücudun iç sıcaklık dengesini korumasına yardımcı olan giysiler olarak kullanıcısına pek çok fayda sağlamaktadır. Termal içlik modellerinin ana işlevi, sıcaklığı korumak ve vücudunuzun çok sıcak veya soğuk olmasını önlemektir.

 

Termal içlik çeşitleri genellikle polyamid veya polyester karışımları kullanılarak üretilmektedir. Termal içlikler de Polyproplen ve merinos yünü de belirli oranlarda kullanılmaktadır.

 

Tekstil endüstrisinde kullanılan farklı dokuma teknolojisi termal içliklerin üretiminde kullanılmaktadır. Tek iplik, çift iplik ve çok katmanlı dokuma türüne sahip termal içlikler birçok avantaj sağlamaktadır. Termal iç çamaşırı üreten firmalar, ürünlerini anti bakteriyel veya yüksek yalıtımlı hale getirmek için birbirinden farklı patentli teknolojileri kullanır.

 

Termal İçliklerin Kullanım Alanları

İçlik olarak kullanılan termal kıyafetler kayak, snowboard, yelken ve kürek sporlarında kullanılmaktadır. Bisiklet, motosiklet, dağcılık, trekking gibi doğa sporları esnasında da termal içlik ürünleri sıkça kullanılmaktadır. Birbirinden farklı özelliklere sahip termal içlikler fitness, pilates, basketbol ve voleybol gibi salon sporlarında tercih edilmektedir.

 

Gündelik olarak soğuk hava şartlarında ya da yolculuk esnasında termal içlikleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Avcılık, balıkçılık gibi aktiviteleri yapan bireyler, soğuk hava depolarında çalışanlar ve askerler termal iç çamaşırı kullanmaktadır.

 

Kış aylarında vücudunuz ürettiği ısıyı koruyan termal içlik ürünleri soğuk havalar da kullanıcılar tarafından en yaygın kullanılan ürünlerdir.

 

Yünlü giysiler, ısısının %100'ünü dışarıya vererek vücudu sıcak tutmaktadır. Ancak termal giysiler özel teknolojiler sayesinde vücut ısısının %80'ini emer. Buz gibi soğuk havalarda vücudumuzun titrememesine yardımcı olarak üşümemenizi sağlayan termal içlikler uygun fiyatları ile her kesime hitap etmektedir.

 

Termal giysiler vücudunuzu en sıcak sıcak tutan ürünlerdir. Termal iç giyim ürünleri teri üzerinizde tutmamaktadır. Böylelikle aktif spor yaparken oluşabilecek ter, vücudunuzda kalmaz, bir üstte yer alan katmana aktarılır. Termal içlikler teri dışarı atar ve çabuk kuruma sağlar. Sağlıklı kalmanıza yardımcı olan Termal içlik çeşitlerini ve özelliklerini inceleyerek kendinize ve sevdiklerinize satın alabilirsiniz.

 

Termal atlet, termal boxer ve tayt çeşitleri en çok satan termal içlik çeşitleridir. Termal iç giyim ürünlerini alt ve üst gibi ikili takım halinde satın alarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Etiketler: termal
Ekim 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı