Savage Gear Olta Makineleri Kılavuzu

savage-gear-olta-makineleri

Profesyonel ve amatör balıkçılar için en önemli şeylerin başında gelen olta makineleri, balık avı deneyiminin kalitesini belirleyen kritik bir faktördür. Olta makineleri balığın daha kolay avlanıp aynı zamanda kaliteli bir zaman geçirmenize de yardımcı olmaktadır. Tam bu noktada seçmiş olduğunuz olta makinesinin markası da önemlidir. 

Olta makinası markası konusunda büyük bir yere sahip olan Savage Gear, Svendsen Sport A/S bünyesinde Danimarka menşeli bir markadır. Kurulduğu günden bu yana fazlasıyla kaliteli ürünler üreten Savage Gear; olta makineleri, kampçılık ve olta kamışları alanında profesyonel ve avantajlı ürünler sunmaktadır. Bu içeriğimizde Savage Gear markasının olta makinelerinmi yakından tanıyacağız. Hepinize keyifli okumalar dileriz.

Neden Savage Gear Olta Makinalarını Tercih Etmeliyiz?

Balıkçılık alanında bir devrim yaratan Savage Gear markası, kurulduğu günden bu yana amatör ve profesyonel balıkçılar için bir yol gösterici oldu. Üretmiş olduğu olta makinaları ile popüler hale gelen Savage Gear firması, üretmiş olduğu son teknolojiye uygun ürünler ile ses getirmektedir. Dayanıklı yapısı, yüksek performansı ve çeşitliliği sayesinde farklı balık türleri ve avcılık koşulları için uygun seçenekler sunan Savage Gear olta makinesi modelleri, hızlı sarma ve korozyona karşı tasarım özelliği sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. 

Yenilikçi ve üstün tasarımlı özelliğiyle dikkat çeken Savage Gear olta makinaları, aynı zamanda hareketli ve hızlı balıklara karşı esnek yapısıyla balıkçılara avantaj sağlamaktadır. Alüminyum ve karbon alaşımlı kol ve gövde kaplaması sayesinde dış etkenlere karşı ultra dayanıklılık sağlar. Oldukça avantajlı konumda olan Savage Gear olta makinalarını fiyat- performans açısından kesinlikle tercih etmeniz gereken markaların başında gelmektedir.

Savage Gear Olta Makinası Modelleri

Çok geniş bir skalaya sahip olan Savage Gear olta makineleri, farklı balık türleri ve avcılık koşulları için ihtiyaçlarına uygun modeller sunmaktadır. Hafif spinning makinelerden ağır baitcasting makinelerine kadar çeşitli balıkçılık tekniğine uygun ürün yelpazesine sahip Savage Gear olta makinesi modelleri; farklı boyutlar, kapasiteler ve özelliklerle donatılmış birçok seçenek de beraberinde sunmaktadır.

Bahsi geçen Savage Gear olta makinesi modelleri, 4 farklı seriden meydana gelmektedir. Bu seriler Savage Gear SG2, SG4, SG6 ve SG8’dir Gelin beraber bu serilerin özelliklerini  yakından tanıyalım 

Savage Gear SG2 Olta Makinası Serisi 

neden-savage-gear-makinelerini-tercih-etmeliyiz

Savage Gear SG2 Olta Makinası Serisi, balıkçılık tutkunları için tasarlanmış bir diğer etkileyici olta makinesi serisidir. Savage Gear'ın ürün gamındaki birincil markalarından biri olan SG2  kalite, dayanıklılık ve performans konularında yüksek standartlar sunar. Bu seri yeni başlayanlar için uygun seçeneklerle doludur.

Lrf ve spin teknikleri açısından biçilmiş birer kaftan olan Savage Gear SG2 serisi, dayanıklı ve hassas yapısıyla ön plana çıkmaktadır. Grafit ve kopozit yapısıyla göz dolduran bu seri, makinanın ağırlığını oldukça hafifletirken, aynı zamanda da sağlam bir yapıda olmasını da sağlamaktadır. Tasarım ve teknoloji açısından öne çıkan SG2 serisi tuzlu sularda meydana gelen korozyonu ortadan kaldırmak adına, korozyon önleyici teknolojiye de sahiptir. 

Daha çok amatör balıkçılar için uyum sağlayan SG2 serisi, Dura gres yumuşak dokunuşlu olta topuzu ve T şeklindeki misina kıskacı sayesinde, hem av öncesi hemde av sonrası makineyi koruyabilme özelliği sağlamaktadır. Yedek kafa özelliğine sahip olan bu seri farklı dişli oranlarıyla da eşsiz bir deneyim sunar. Eğer sizde spin ve lrf balıkçılığına yeni başladıysanız Savage Gear’ın SG2 serisi tam size göre fiyat- performans açısından olumlu sonuçlar sunan bu ürüne sahip olarak, balık avlamanın zevkini yaşayabilirsiniz.

Savage Gear SG4 Olta Makinesi Serisi

savage-gear-sg4.png

Savage Gear SG2 modelinin bir üst versiyonu olan bu seri, biraz daha balık tutmada profesyonelleşmiş kişiler için ideal olup, balıkçılık tutkunlarının dikkatini çeken ve beğeni toplayan bir olta makinesi serisidir. Bu seri, Savage Gear'ın mükemmel kalite ve performans standartlarını sürdürerek, farklı balıkçılık ihtiyaçlarına uyum sağlayan çeşitli modeller sunar. -

Spin balıkçılığı için uygun olan SG4 serisi, dayanıklı ve hafif yapısıyla ön plana çıkan seri, Alüminyum makara tasarımı sayesinde uzun bir kullanım garantisi sunmaktadır. Ayrıca bünyesinde bulunan alüminyum kaplı ve yumuşak topuz yapılı olta makinesi kolu sayesinde, hareketli ve hızlı balıklarda büyük avantaj sağlamaktadır. 

Uzak atışlarda fark yatan bir performans sağlayan bu ürün, dengeli bir atış sistemine de sahiptir. Yapısı gereği sürtünme seviyesi en alt seviyelerde olan Savage Gear SG4 modeli, aynı zamanda istenilen uzaklığa fazla güç sağlamadan rahatlıkla atış yapabilirsiniz. Oldukça kaliteli olan bu ürüne Turanlar Outdoor Un inanılmaz fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Savage Gear SG4 Serisi Ürünleri

Savage Gear SG6 Olta Makinesi Serisi

Savage Gear SG6 Olta Makinesi Serisi, balıkçılık dünyasında önemli bir yere sahip olan ve balıkçılık tutkunlarının ilgisini çeken bir ürün serisidir. Bu seri, Savage Gear'ın ürün gamındaki en üst düzey ve yüksek performanslı olta makinelerini içerir. SG6 serisi, deneyimli profesyonel balıkçılar ve büyük balıklarla uğraşanlar için özel olarak tasarlanmış üstün özelliklere sahip modeller sunar.

Zorlu meralarda av yapmaktan hoşlanan spin balıkçıları için özel tasarlanmış bu seri çok hassas ve güçlü bir makinedir. Bahsi geçen bu sg6 serisi, özel tasarlanmış üst düzey çekme ve atma gücü sayesinde, azman ve büyük balıkları avlarken yüksek bir performans sağlamaktadır. Buna ek olarak, güçlü fren sistemleri ile de  balık avlama da büyük kolaylık sağlamaktadır. 

Güçlü yapısından, hafifliğinden ve esnekliğinden ödün vermeyen Savage Gear sg6 serisi, bu özelliğini crc gövdeye ve özel rotor sistemine borçludur. Bahsi geçen bu özelliği darbe ve ani manevralara karşı dirençli olmasını sağlamıştır. Tasarım harikası olan bu seri, kullanım boyunca meydana gelebilecek darbelere ve neme karşı tam koruma sağlar. Sizde SG6 serisinin bu profesyonel özelliklerini deneyimlemek istiyorsanız hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Savage Gear SG6 Serisi Ürünleri

Savage Gear SG8  Olta Makinası Serisi

savage-gear-sg8.png

Savage Gear SG6 Olta Makinesi Serisi, profesyonel balıkçıların en yüksek beklentilerini karşılamak ve tüm balık türlerini yakalamak için tasarlanmış, yüksek performanslı bir olta makinesi serisidir. Bu seri, deneyimli balıkçılar için özel olarak geliştirilmiş ve kalite, dayanıklılık ve işlevselliği bir araya getiren mükemmel bir seçenek sunar.

Surf olta balıkçılığından parmak ısırtan bir performans sunan SG8 serisi Savage Gear SG serisinin en gelişmiş modelidir. Uzak atışlarda mükemmel sonuç sunan Sg8 serisi, CRC gövde yapısı sayesinde, uzun süreli kullanım garantisi sunar. Gelişmiş teknolojilere ev sahipliği yapan bu seri, korozyon önleyici tasarlığı sayesinde, misinada meydana gelen olası su girişlerini büyük ölçüde engeller. Böylelikle makinenin iç mekanizması yüksek verimde çalışır.

Sürtünme kontrolü açısından avantaj sağlayan ürün, surf balıkçılığının ihtiyaç duyduğu mesafenin gerisine düşmez. Ayrıca yapısı nedeniyle balıklarla mücadele durumunda, oltaya tam olarak hakimiyet sağlar. 10+1 çelik bilya tasarımı ve T şekilli misina tutacağı ile konforlu bir kullanım garantisi sağlar. Bu model genellikle yarışmalarda ve balıkçılık konusunda extrem performans sağlayan profesyonel balıkçılar için uygundur. 

Savage Gear SG8 Serisi Ürünleri

Savage Gear Makine Serisi Fiyatları

Savage Gear makine serisi, balıkçılar arasında popülerlik kazanmış bir dizi olta makinesini içermekte olup aynı zamanda fiyatları, seriden seriye ve özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Genel olarak, Savage Gear olta makinaları, kaliteli yapıları ve performanslarına göre rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Başlangıç seviyesinden profesyonel kullanıma kadar farklı modeller ve bütçelere uygun seçenekler mevcuttur.

Başlangıç ​​seviyesi olta makineleri, genellikle daha uygun fiyatlıdır ve yeni başlayanlar için idealdir. Bu giriş seviyesi modeller, temel işlevselliği sunar ve fiyatları genellikle makul seviyelerdedir. . Orta seviye makineler, daha fazla özellik, dayanıklılık ve performans sunar ve fiyatları biraz daha yüksektir. Profesyonel kullanım için tasarlanmış üst düzey Savage Gear olta makineleri ise daha yüksek fiyat etiketlerine sahip olabilmektedir.

Fiyatlar, makinenin özelliklerine, kapasitesine, malzeme kalitesine ve tasarımına göre farklılık gösterir. Bu nedenle fiyat bilgisi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Size Savage Gear markasının profesyonel deneyimini yaşamak istiyorsanız, Savage Gear olta makineleri sayfamızı ziyaret ederek, avantajlı fiyat ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

Etiketler: blog
Ekim 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı